Business Hi-Tech

Călin Vlad, general manager al Serra Software: Îmi place să compar munca noastră cu cea a unui croitor de lux. Nu facem ceva de serie

Călin Vlad, general manager al Serra Software: Îmi...

Autor: Florin Casota

28.05.2017, 17:35 542

Cinci antreprenori au înfiinţat în urmă cu şase ani o firmă de IT, iar anul acesta ţintesc venituri de peste două ori mai mari decât cele din 2016. ”Îmi place să compar munca noastră cu cea a unui croitor de lux. Nu facem ceva de serie. Prefer să facem mai puţin şi poate cu un preţ peste cel mediu practicat în piaţă, dar să existe calitate şi clientul să se întoarcă şi să am referinţe“, spune Călin Vlad, general manager al Serra Software.

Serra Software este un furnizor de servicii IT ce are ca obiecte de activitate principale implementarea soluţiilor de tip Enterprise Resource Planning (ERP) şi, mai nou, a soluţiilor de business intelligence.

Călin Vlad a înfiinţat compania în ianuarie 2011 alături de alţi patru parteneri, devenind furnizor şi implementator al soluţiei ERP SoftOne. În 2014, Serra Software a fuzionat cu Aliat, companie braşoveană cu profil similar, iar antreprenorul spune că astfel ”am preluat atât angajaţii, cât şi contractele, proiectele şi astfel ne-am deschis şi un punct de lucru la Braşov“.

Citiţi continuarea în revista Business Magazin

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO