Business Hi-Tech

Călin Paşcalău, directorul general al Legrand România: Sistemele de automatizare şi control de la distanţă au început să fie extrem de căutate şi devin un standard. Compania, cu afaceri de 25,2 mil. euro în 2020 mizează până la finalul acestui an pe o creştere de peste 10%

Călin Paşcalău: Tendinţa de creştere înregistrată în primele şapte luni din 2021 ne confirmă predicţia despre evoluţia pieţei şi ne încurajează să continuăm investiţiile.

Călin Paşcalău: Tendinţa de creştere înregistrată în primele şapte luni din 2021 ne confirmă predicţia despre evoluţia pieţei şi ne încurajează să continuăm investiţiile.

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.08.2021, 19:15 329

Legrand România, subsidiara locală a grupului francez cu acelaşi nume, cunoscut ca producător de prize, întrerupătoare şi infrastructuri electrice şi digitale, cu afaceri de peste 25,2 milioane de euro (124,5 mil. lei) în 2020, plus 7,6% comparativ cu anul precedent, are ca obiectiv pentru anul în curs o creştere de minim 10% a cifrei de afaceri şi extinderea echipei de angajaţi, a spus pentru ZF Călin Paşcalău, director general în cadrul companiei.

„Pandemia ne-a provocat să adaptăm modelul de business al companiei şi să accelerăm implementarea unor proiecte importante de dezvoltare a companiei. Până la finalul acestui an sperăm ca toate acţiunile noastre să genereze o creştere de peste 10%“, a spus Călin Paşcalău.

Compania a înregistrat în primul semestru al anului 2021 o creştere a cifrei de afaceri de circa 37% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO