Business Hi-Tech

Călin Fusu şi-a găsit în trei luni înlocuitor pentru poziţia de CEO al platformei de recrutare BestJobs: Dan Puica, care a lucrat pentru OLX şi BullGuard

Dan Puica este noul CEO al Bestjobs

Dan Puica este noul CEO al Bestjobs

Autor: Adrian Seceleanu

12.03.2019, 16:48 1805

Antreprenorul Călin Fusu, fondatorul BestJobs, şi-a găsit un înlocuitor pentru poziţia de CEO al platformei de recrutare, la aproape trei luni de la publicarea anunţului de angajare: Dan Puica, un manager care a lucrat în trecut pentru companii precum OLX - cea mai mare platformă locală de anunţuri online, sau producătorul de soluţii de securitate cibernetică BullGuard.

Informaţia că Dan Puica este noul CEO al BestJobs apare pe profilul managerului de pe reţeaua socială LinkedIN. Absolvent al ASE Bucureşti, Dan Puica şi-a început cariera la KPMG, iar ulterior a lucrat pentru UTI Grup, Agricover, Bullguard, OLX Group şi Novo Nordisk (în perioada decembrie 2018 - februarie 2019).

Fusu a anunţat la jumătatea lunii decembrie a anului trecut că se află în căutarea unui nou CEO la BestJobs. „A venit timpul să cautăm un CEO proaspăt la BestJobs - cineva care să preia ştafeta de la fondatori şi s-o ducă mai departe”, a scris Fusu pe contul personal de Facebook alături de linkul către anunţul de recrutare publicat pe Bestjobs. Anunţul de recrutare menţiona că salariul variază între 5.000 şi 10.000 de euro pe lună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO