Business Hi-Tech

Cadou de sărbători de la Zoom: Apelurile gratuite nu vor mai fi limitate la 40 de minute

Cadou de sărbători de la Zoom: Apelurile gratuite nu...

Autor: Alex Ciutacu

28.12.2020, 08:00 407

Prietenii şi familiile care nu se pot revedea pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună pot organiza apeluri video gratuite mai lungi de 40 de minute, în contextul în care compania Zoom Video Communications a anunţat că elimină temporar această limită, potrivit Reuters.

Compania a anunţat că elimină limita de timp pentru apelurile gratuite pentru toată lumea la nivel global pe parcursul perioadei de sărbători.

Zoom a devenit cunoscută la nivel global în 2020, după ce a anunţat la începutul pandemiei că oferă temporar platforma în mod gratuit tuturor instituţiilor de învăţământ din întreaga lume.

De atunci, nu a rămas singura platformă de videoconferinţe care au lansat acelaşi anunţ, însă Zoom se bucură în continuare de o popularitate ridicată.

Platforma Google Meet de la Alphabet a anunţat anterior că apelurile gratuite nu trebuie limitate la 60 de minute până în martie 2021.

Celelalte platforme de videoconferinţe care au crescut în popularitate pe parcursul pandemiei sunt Microsoft Teams şi Webex de la Cisco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO