Business Hi-Tech

Bruce Gureck, vicepreşedinte al gigantului american Verifone: Bucureştiul este un centru strategic pentru noi, căutăm încă 100 de oameni

Bruce Gureck, vicepreşedinte Verifone: Operăm în 150 de ţări şi procesăm aproape 50% din toate tranzacţiile cu carduri de credit din întreaga lume.

Bruce Gureck, vicepreşedinte Verifone: Operăm în 150 de ţări şi procesăm aproape 50% din toate tranzacţiile cu carduri de credit din întreaga lume.

Autor: Adrian Seceleanu

09.08.2021, 13:00 842

Afacerile locale ale americanilor îşi au originile în start-up-ul Avangate, înfiinţat în urmă cu 15 ani de Radu Georgescu şi Cristian Badea, şi care a fost preluat în 2013 de fondul de investiţii american Francisco Partners şi redenumit ulterior 2Checkout În septembrie 2020, firma a fost cumpărată de Verifone.

Gigantul american Verifone, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de plată şi comerţ electronic la nivel global, a ajuns la un număr de 400 de oameni pe plan local şi are o ţintă de a extinde echipa cu alte 100 de persoane.

„Bucureşti este o locaţie strategică pentru noi. Avem patru sute de oameni aici, şi avem ambiţia de a creşte la cinci sute. Deci, o creştere de douăzeci şi cinci la sută a numărului de oameni aici, deoarece comerţul electronic este extrem de impor­tant pentru compania noastră. Oamenii de aici din România sunt experţii Verifone în comerţul electronic, ei sunt de departe experţii în acest domeniu. Le preţuim valoarea şi experienţa în această zonă“, a declarat într-un interviu pentru ZF Bruce Gureck vicepreşedinte pentru inginerie şi produse globale în cadrul Verifone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO