Business Hi-Tech

Brother a lansat imprimanta de tipărit etichete QL-700

Brother a lansat imprimanta de tipărit etichete QL-700

Autor: Claudiu Ilioiu

19.12.2011, 16:32 369

Compania specializată în tehnologii de imprimare şi birotică, Brother Industries a lansat o nouă imprimantă de etichetat, QL700, creată pentru a fi folosită în birouri, magazine, centre de sănătate, hoteluri, restaurante şi acasă acasă.

QL700 este o imprimantă de etichetare uşoară, care cântăreşte 1,12 kg, şi are o viteză de tipărire de 93 de etichete pe minut (150 mm/secundă). Cea mai mică etichetă pe care imprimanta Brother o poate tipări are o lungime de 12,7 mm, iar cea mai mare poate avea maxim 1 m. Imprimanta deţine un ecran LED în 3 culori şi un cutter, iar conectarea la PC se face prin intermediul portului USB 2.0. Etichetele pot fi realizate fie prin folosirea unuia dintre template-uri sau prin crearea de la zero a unui design.

Modelul deţine un program de design încorporat, P-touch Editor 5.0, acesta fiind iniţializat imediat cum dispozitivul a fost conectat la PC. Programul deţine patru module: P-touch Editor, P-touch Library, P-touch Add-in şi P-touch Address Book. Primul este o aplicaţie care permite utilizatorilor să îşi organizeze etichetele în fişiere pentru o stocare mai eficientă. Al doilea modul permite integrarea P-touch Editor 5.0 în software-uri precum Microsoft Word, Excel şi Outlook. Al treilea permite importul sau copierea de date din diverse aplicaţii direct în software-ul imprimantei, iar ultimul permite crearea de baze de date.

Modelul este deja disponibil în România, la un preţ informativ de 569 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO