Business Hi-Tech

Bringo, aplicaţia mobilă pentru livrat cumpărături controlată de Carreffour: Am adus încă 100 de oameni în echipă, mai mulţi se adăugă zilele următoare. Restricţii la greutatea şi numărul de produse comandate

Bringo, aplicaţia mobilă pentru livrat cumpărături...

Autor: Adrian Seceleanu

22.03.2020, 19:09 534


Bringo Magazin, compania din spatele aplicaţiei mobile Bringo, care le permite utilizatorilor să comande produse din magazine precum Carrefour sau Animax, care sunt apoi livrate la adresa indicată de curieri specializaţi, în schimbul unei taxe, a recrutat 100 de membri noi în echipă pentru a face faţă exploziei cererii generate de criza coronavirus, care obligă oamenii să evite ieşitul din casă şi care apelează masiv în acest context la comenzile prin internet.

“Pentru a face faţă comenzilor, săptămâna trecută am început să recrutăm cât mai mulţi livratori. În acest moment avem 100 de noi membri, urmând ca mai mulţi să se alăture în zilele următoare”, conform mesajului reprezentanţilor Bringo Magazin, compania din spatele aplicaţiei mobile. Pachetul majoritar de acţiuni al companiei este controlat de grupul francez Carrefour.

Compania se confruntă însă şi cu decizia luată de unii livratori de a nu mai ieşi pe teren în această perioadă. “Le respectăm decizia”, afirmă reprezentanţii Bringo.

Compania a introdus şi noi restricţii în ceea ce priveşte greutatea şi numărul de produse comandate.

Planul Carrefour era ca la finele anului 2019 aplicaţia să fie disponibilă în 36 de oraşe.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO