Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview vin cu primul lor smartphone Dual SIM cu sistem Google Android, la 649 de lei

Braşovenii de la Allview vin cu primul lor smartphone Dual SIM cu sistem Google Android, la 649 de lei

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

10.10.2011, 15:06 7424

Compania braşoveană Visual Fan, care vinde sub brandul Allview diferite produse electronice, a lansat primul său smartphone, care funcţionează cu sistemul de operare Google Android şi două cartele sim de telefonie mobilă. Smartphone-ul Dual SIM rulează sistem de operare Android 2.2 are cu ecran multitouch capacitiv de 3,5', conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS şi EDGE şi un sistem de navigaţie GPS.

P1 AllDro are o baterie de 1.500 mah care asigură un timp de convorbire de 300 minute în timp ce în standby poate ajunge până la 200 ore.

Funcţia de navigare este disponibilă prin sistemul GPS integrat şi prin aplicaţia Google Maps. Odată conectat la aplicaţie Allview P1 AllDro oferă îndrumare şi informaţii utilizatorilor pentru orice destinaţie.

Telefonul are o cameră foto de 5 MP cu auto-focus şi flash care înregistrează şi clipuri video la 30 fps în definiţie de 720x480 px. Telefonul se găseşte în magazinele online partenere, în reţelele de magazine specializate şi la comercianţi din toată ţara la preţul de 649 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO