Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview lansează un nou model de notebook. Vezi aici cum arată noul model

Braşovenii de la Allview lansează un nou model de notebook

Notebook APC N570

Autor: Claudiu Ilioiu

24.10.2011, 11:33 1875

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, lansează un nou model de notebook, APC N570 Dual Core, care va putea fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1199 lei.

Noul produs are la bază un procesor Intel AtomDual Core la 1,66 GHz, un hard disk de 320 GB cu viteză de rotaţie de7200 rotaţii pe minut, o memorie RAM de 2 GB şi un ecran LED de 13,3".

"APC N570 Dual Core este al doilea produs care completează acestă gamă, reprezentând echilibrul între portabilitate, funcţionabilitate şi preţ.", a declarat Lucian Peticila, director general Allview.

APC N570 este dotat cu dispozitiv pentru conectivitate WiFi şi ethernet, cameră web, microfon, cititor de carduri de memorie şi un hard-disk rapid de 320GB.

Notebook-ul poate fi găsit în reţeaua de magazine: Altex şi Domo şi în mediul online prin intermediul emag.ro, evomag şi onestop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO