Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview au lansat telefonul business Dual SIM, Q2 Cloud

Allview a lansat telefonul business Dual SIM, Q2 Cloud

Autor: Claudiu Ilioiu

05.12.2011, 11:41 1914

Allview a lansat astăzi telefonul din segmentul business Q2 Cloud, care este dotat cu tastatură qwerty, hotspot, cameră foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi şi prin 3G HSDPA.

"Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizării a mai multor aplicaţii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi şi 3G, opţiunea Push& Go şi hotspot"a declarat într-un comunicat Silvia Soare, director de marketing Allview.

Q2 Cloud este un model prevăzut cu funcţia de sincronizarea automată, prin care este posibilă sincronizarea agendei, calendarului şi a sarcinilor din telefon, fără a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth.

Noul telefon are presetate în meniu trei aplicaţii: AplyStore, News şi Stunnel, de unde pot fi descărcate aplicaţii java gratuite, pot fi găsite setări pentru telefon în portalul Selfcare, intrebări frecvente, detalii despre service şi cele mai recente ştiri din toate domeniile de interes.

Allview Q2 Cloud poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la preţul de 499 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO