Business Hi-Tech

Blestemul de a te chema Mark Zuckerberg - nimeni nu te crede

Blestemul de a te chema Mark Zuckerberg - nimeni nu te crede
16.05.2011, 16:34 2908

Numele de Mark Zuckerberg te duce instantaneu cu gândul lafondatorul reţelei de socializare Facebook, dar dacă şi tu tenumeşti aşa, atunci ai putea avea probleme. Mark Zuckerberg este şinumele unui avocat din Indianapolis specializat în domeniulfalimentelor, acesta deţinând acelaşi nume cu fondatorul reţelei desocializare Facebook, informează site-ul techland.time.com

În ultimii şapte ani numele avocatului a fost mascat de umbra pecare a lasat-o numele fondatorului Facebook. În plus, numeleacestuia nu mai apare în căutările de pe Google iar recent reţeauade socializare a închis contul de Facebook al celuilalt Zuckerbergpe motivul că este o identitate falsă.

"Presupun că există situaţii şi mai grave. Aş fi putut să amsoarta personajului din filmul Office Space pe care îl chemaMichael Bolton sau a directorului firmei funerare din New york pecare îl cheamă Frank Sinatra", a spus avocatul Mark Zuckerberîntr-o declaraţie făcută pe site-ul iammarkzuckerberg.com.

În final, Facebook şi-a dat seama de greşeala şi îi va reinstalaprofilul cât de curând. Cu această ocazie, avocatul dinIndianapolis a reuşit să-şi facă publicitate la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO