Business Hi-Tech

BlackBerry rămâne fără director de creaţie

BlackBerry rămâne fără director de creaţie

Autor: Dorina Călin

03.01.2014, 17:10 1436

Alicia Keys a fost desemnată primul director de creaţie global pentru BlackBerry în ianuarie 2013, dar aceasta va renunţa la funcţie pe 30 ianuarie anul acesta.

"Ne-am bucurat de oportunitatea de a lucra cu o astfel de persoană incredibil de talentată şi pasionată", a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru CTV News.

În perioada în care a lucrat la BlackBerry, Alicia Keys a ajutat la stabilizarea programului şcolar BlackBerry, în încercarea de a inspira femeile să profite de oportunităţile de carieră în tehnologie şi calcul mobil.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Girl on Fire" şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO