Business Hi-Tech

Bittnet Systems anticipează afaceri de 4 mil. euro pentru 2015, de la 2,5 mil. euro în acest an

Bittnet Systems anticipează afaceri de 4 mil. euro...

Autor: Adrian Dumitrache

24.12.2014, 00:00 301

"Pentru anul viitor, Bittnet vrea să ajungă la afaceri de 4 milioane de euro, o creştere dublă faţă de 2014. Majorarea se bazează pe cinci obiective de dezvoltare. Primul obiectiv îl reprezintă expansiunea teritorială, după deschiderea biroului regional din Cluj-Napoca, în octombrie, şi a tot mai multor cereri de colaborare din diferite oraşe mari ale ţării. Al doilea obiectiv constă în mărirea echipelor de vânzări, tehnice şi de marketing", se arată într-un comunicat al companiei remis MEDIAFAX.

Ca integrator IT, Bittnet vrea să se concentreze pe serviciile de migrare în cloud (private cloud, hybrid cloud) şi pe soluţiile de securitate, care au ajutat la creşterea companiei în 2014. Mai mult, Bittnet Systems şi-a propus să devină cel mai important integrator de servicii cloud de pe piaţa locală.

În privinţa serviciilor de training, compania doreşte să-şi dezvolte portofoliul de cursuri, urmărind detaşarea în poziţia de "one stop shop", unic partener de training IT pentru companii, indiferent de complexitatea nevoilor acestora.

Al cincilea obiectiv al Bittnet pentru 2015 îl reprezintă menţinerea ritmului accelerat de creştere prin atragerea de noi surse de finanţare. O sursă ar putea fi chiar listarea la bursă.

"Avem două surse posibile de creştere: fie investitorii privaţi, fie listare publică. Le analizăm pe amândouă. În cazul în care condiţiile vor fi prielnice, vom prefera varianta de listare publică, în special pentru vizibilitatea şi transparenţa câştigate în ochii clienţilor", a declarat directorul financiar al companiei, Cristian Logofătu.

Anul acesta, Bittnet Systems a fost inclusă în clasamentul Technology Fast 500 al celor mai inovatoare companii din România, top realizat de către Deloitte, în care au fost incluşi jucători din IT&C din peste 20 de ţări.

Bittnet Systems este o companie românească din sectorul IT, înfiinţată în 2007 şi deţinută de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani).

Compania furnizează servicii de implementare, servicii de suport şi echipamente hardware.

La finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an, Bittnet a atins o cifră de afaceri de circa 1,3 milioane de euro, estimând posibilitatea de a încheia 2014 cu afaceri de 2,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO