Business Hi-Tech

Bittnet Systems a câştigat un contract de 200.000 de euro

Bittnet Systems a câştigat un contract de 200.000 de euro

Autor: Adrian Seceleanu

17.07.2015, 00:01 1044

Compania Bittnet Systems, furnizor de servicii de training IT şi de soluţii IT&C, a câştigat un contract cu o valoare estimată Ia 200.000 de euro cu integratorul de soluţii IT Cronus eBusiness. „Bittnet Systems informează acţionarii despre semnarea unui contract de servicii de instalare Wi-Fi cu Cronus eBusiness SRL, contract cu o valoare estimată de 200.000 de euro.

Contractul este de tip cadru cu livrări multiple în cursul semestrului 2 din 2015, bazate pe comenzi ferme de achiziţie, dar fără o obligatie din partea Cronus de a atinge sau depăşi valoarea estimată a contractului", conform unui raport publicat pe bursă de Bittnet. Compania s-a listat în aprilie pe piaţa alternativă a bursei de la Bucureşti, AeRO.

Anul trecut Bittnet a înregistrat venituri de 8,2 mil. Iei, în creştere cu 23% faţă de anul precedent. Aproximativ 70% din venituri (5,7 mil. Iei) sunt generate de divizia de soluţii de IT, implementare şi servicii de consultanţă, diferenţa fiind obţinută din serviciile de training. Cronus a înregistrat anul trecut afaceri de 23 mil. lei, în creştere cu 38% faţă de anul anterior. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO