Business Hi-Tech

Bitdefender cheamă studenţii la traininguri suplimentare în programare

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Adelina Mihai

03.06.2015, 00:02 683

Furnizorul de soluţii antivirus Bitdefender cheamă studenţii din Bucureşti ai facultăţilor cu profil IT la un program în cadrul căruia dezvoltatorii şi arhitecţii de software ai companiei îi învaţă cum să lucreze în limbajul de programare C++.

„Studenţii îşi pot completa pachetul de cunoştinţe dobândite în facultate şi au ocazia să aplice aceste cunoştinţe în proiecte, sub îndrumarea profesioniştilor. Deşi noua generaţie de limbaje se bucură în ultima perioadă de o atenţie sporită din partea studenţilor, C++ oferă un important atu la angajare celor care îşi doresc o carieră solidă în domeniu”, a spus Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender, companie deţinută de familia Talpeş.

În cadrul acestui proiect, tinerii vor interacţiona  timp de cinci săptămâni, în zece sesiuni,  cu experţi din cadrul Bitdefender. Programul se va derula în perioada 22 iunie - 26 iulie. Sunt vizaţi studenţi ai instituţiilor de învăţământ superior cu profil tehnic, precum Matematică-Informatică, Cibernetică sau Politehnică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO