Business Hi-Tech

Benefito Mobile, operator virtual de telefonie mobilă, lansează o cartelă prepaid de telefonie mobilă pentru care utilizatorii primesc credit la achiziţia de produse sau servicii şi vrea să atragă 300.000 de utilizatori în patru ani

Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Goil Services Romania, compania care deţine Benefito Mobile

Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Goil Services Romania, compania care deţine Benefito Mobile

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.09.2021, 09:45 480

Operatorul virtual de telefonie mobilă Benefito Mobile, fondat de Marian Velicu şi Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputaţi specialişti din telecomul românesc, a lansată  cartela preplătită din România pentru care clienţii primesc credit bonus atunci când fac cumpărături, araă informaţiile transmise de reprezentanţii Benefito Mobile.

Astfel, persoanele care fac cumpărturi de la partenerii Benefito - Banca Transilvania, BCR, Benefit, Edenred, Up România, dar şi Bonusway şi MyWorld, două platforme de cashback care colaborează cu sute de retaileri printre care FashionDays.ro, Elefant.ro sau AliExpress - primesc credit pe mobil pentru banii cheltuiţi.

„Benefito Mobile este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă utilă clienţilor fideli, pot să le cunoască mai bine profilul şi pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcţiona ca o platformă de marketing prin care partenerii noştri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienţii Benefito Mobile”, a spus Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Goil Services Romania, compania care deţine Benefito Mobile.

Unul dintre principalii diferenţiatori ai cartelei Benefito este modul de tarifare, acesta fiind în lei. Preţurile cartelei Benefito Mobile încep de la 15 lei (15 lei credit şi 30 de zile valabilitate), iar reîncărcarea are preţuri începând de la 10 lei (30 de zile valabilitate). Un minut de voce costă 0,2 lei (în România sau în roaming UE), un SMS 0,2 lei (in România sau în roaming UE), iar un MB de internet 0,04 lei în România sau roaming UE.

De asemenea, reprezentanţii companiei vizează să atragă un număr de aproximativ 300.000 de utilizatori în următorii patru ani şi să înregistreze un business de 75 milioane de lei, în 2025.

„Benefito Mobile va ajunge să deţină în patru ani o cotă de piaţă de 2-3% (aproximativ 300.000 de clienţi) şi o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de lei.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO