Business Hi-Tech

Bagajul cu auto check-in şi ambulanţa pentru atacuri cerebrale

Reinhard Clemens, membru în boardul DT, a prezentat la Berlin prototipul trollerului care îşi face check-in singur

Reinhard Clemens, membru în boardul DT, a prezentat la Berlin prototipul trollerului care îşi face check-in singur

Autor: Adrian Seceleanu

05.09.2013, 00:05 128
Grupul german Deutsche Telekom, care controlează în România cel mai mare grup de companii de comunicaţii, Cosmote şi Romtelecom, are în derulare mai multe proiecte de produse şi servicii pentru diferite industrii şi domenii care să utilizeze servicii telecom, două dintre ele fiind un bagaj „inteligent“ care va putea fi preluat imediat de la pasageri la aeroport şi un autovehicul dotat special dedicat pacienţilor care suferă un atac cerebral.
 
„Dacă pasagerii pot face acum check-in foarte simplu şi convenabil, de pe telefon în drum spre aeroport sau de la un computer, problema cozilor lungi pentru bagajele de cală a rămas nerezolvată. Lucrăm însă în prezent la o soluţie – un troller «inteligent» care să preia informaţiile despre zbor şi rută şi care să poată fi preluat imediat de la pasageri de către liniile aeriene, fără a mai fi nevoie să stăm la cozi uriaşe“, a declarat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Berlin Reinhard Clemens, membru în boardul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO