Business Hi-Tech

Avocaţii PeliFilip au asistat Digi la contractarea creditului de 163 mil.euro

Avocaţii PeliFilip au asistat Digi la contractarea...

Autor: Roxana Rosu

08.02.2018, 12:42 264

Avocaţii PeliFilip au asistat RCS & RDS, Digi Communications N.V. şi DIGI Ungaria la  contractarea a trei facilităţi de credit pe termen mediu, în forinţi, lei şi euro, cu o valoare totală de 163 de milioane de euro, cu posibilitate de majorare până la 200 de milioane de euro.

Împrumutul a fost acordat de un sindicat format din 9 bănci din România şi din străinătate. 

Băncile Citibank şi ING au intermediat această tranzacţie.

“Digi Communications este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună şi de lungă durată. Astfel, decizia de a le fi parteneri în această finanţare a fost una naturală, atât prin prisma proiectelor pe care le derulăm împreună, cât şi prin prisma faptului că avem una dintre cele mai puternice practici de finanţări din România. Le mulţumim pe această cale pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener PeliFilip.

Una dintre facilităţi va fi utilizată de către Digi Ungaria pentru achiziţionarea unui pachet de acţiuni ce reprezintă 99,998396% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., al doilea mare operator de servicii de telecomunicaţii fixe şi internet fix din Ungaria pe segmentul clienţilor rezidenţiali şi al întreprinderilor mici.

Celelalte două facilităţi au fost acordate RCS & RDS S.A. în scopuri generale corporative.

Echipa PeliFilip care a asistat în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (Partner), Alexandra Manciulea (Senior Associate) şi Andreea Bănică (Associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO