Business Hi-Tech

Avenir Telecom, distribuitor de telefoane şi accesorii, a încheiat 2019 cu afaceri în creştere cu 20%. Preţul mediu al unui smartphone a depăşit 1.000 de lei

Avenir Telecom, distribuitor de telefoane şi accesorii,...

Autor: Roxana Rosu

11.02.2020, 10:50 164

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, subsidiară a grupului francez cu acelaşi nume, a înregistrat anul trecut o creştere de 20% a afacerilor, ritm care se va menţine şi în perioada următoare.

În 2018, compania a raportat o cifră de afaceri de 50,4 milioane lei şi pierderi de 1,7 milioane lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Segmentul de distribuţie a avut un avans de peste 50% anul trecut, pe fondul extinderii portofoliului de produse, dar şi al parteneriatului cu Samsung, prin care distribuie accesorii Samsung şi operează magazinul Samsung Experience Store, din zona comercială Băneasa, redeschis la finalul anului 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO