Business Hi-Tech

Asus lansează un gadget „5 în 1”, o combinaţie între un laptop, o tabletă şi un smartphone

Asus Transformer Book V

Asus Transformer Book V

Autor: Dorian Prodan

04.06.2014, 00:00 524

Compania taiwaneză Asus a prezentat în cadrul Computex, cel mai mare eveniment IT&C din Asia care reuneşte circa 1.700 de expozanţi şi care ar putea atrage peste 130.000 de vizitatori,  Transformer Book V, un produs nou care îmbină două linii de produse deja celebre - tableta Transformer Book şi telefonul Padfone.

Plecând de la produsul hibrid Transformer Book, care oferă o tabletă Windows 8.1 cu tastatură detaşabilă, compania a adăugat şi un telefon detaşabil Android, care poate fi utilizat atât separat, cât şi ca nucleu de procesare pentru restul ansamblului.

Această combinaţie îi permite Asus să afirme că Transformer Book V este un produs 5-în-1, acesta oferind o tabletă Windows, un laptop Windows, un telefon Android, o tabletă Android şi un laptop Android.

Citiţi mai multe detalii despre noul gadget Asus şi despre cele mai interesante lansări de la Computex în articolele transmise din Taipei de corespondentul go4it.ro

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO