Business Hi-Tech

Asociaţia Make IT in Oradea: 8 start-up-uri vor urma anul acesta programul Bright Labs Incubator

Asociaţia Make IT in Oradea: 8 start-up-uri vor urma...

Autor: Ioana Nita

24.05.2021, 17:20 175

♦ La finalul celor 3 luni de incubare, cele mai promiţătoare start-up-uri vor avea posibilitatea de a primi finanţare în scopul accelerării dezvoltării acestora.

Asociaţia Make IT in Oradea a selectat 8 start-up-uri pentru pro­gramul Bright Labs Incubator în cadrul unui eveniment Demo Day în care 15 echipe şi-au prezentat stadiul de dezvoltare al produselor tehno­lo­gice pe care le construiesc. Cele 8 echi­pe selectate pentru faza de incu­bare au fost premiate cu câte 5.000 euro fiecare în scopul dezvoltării startup-ului. Majoritatea echipelor finaliste sunt din România, cu pre­cădere din Oradea, însă există şi echipe din străinătate precum şi echipe mixte.

Printre start-up-urile din Oradea selectate se numără Appraisers 24 (pune în legătură evaluatori imobiliari cu clienţii care au nevoie de serviciile acestora), My Journey (aplicaţie care face călătoriile mai uşoare şi eficiente, având la  bază interesele utilizatorului şi timpul pe care acesta îl are la dispoziţie, prin propunerea unei rutei optimizate care include punctele de interes), Bluuk.io (internaţio­nali­zează vânătoarea recompenselor pen­tru erori software, indiferent de limbajul de programare ales, com­paniile pot stabili programe de recompensare a erorilor, facilitând cola­borările locale), Rentime (soft­ware pentru deţinătorii de proprie­tăţi care îşi pot integra toate listările pe o singură platformă, unde se vor putea conecta fără nicio pro­blemă prin API la platforme terţe) şi Bang (asistent de navigare şi ghidare pentru biciclete care comunică informaţiile folosind simţurile biciclistului).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO