Business Hi-Tech

Ascendis, furnizorul român de traininguri pentru companii, şi-a majorat afacerile la 7,26 mil. euro în 2017

Ascendis, furnizorul român de traininguri pentru...

Autor: Ioana Nita

05.04.2018, 00:05 311

Compania locală Ascendis, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale din România, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 7,26 mil. euro, 70% din business fiind ge­nerat de programe de training şi teambuil­ding pentru angajaţii din corporaţii.

„Creşterea este peste aşteptări. Suntem bucuroşi că am depăşit cel mai optimist scenariu pentru 2017. Ne bugetaserăm o creştere de maximum 10%, pentru că veneam după un 2016 foarte bun. Motivul principal care stă la baza acestei reuşite este diversificarea portofoliului de produse şi servicii: am investit în programe de training noi, am intrat pe piaţa conferinţelor corporate, am mărit echipa de consultanţi“, a declarat Andrei Goşu, directorul general al Ascendis. Compania a fost înfiinţată în urmă cu 20 de ani de către patru români - Florin Rădulescu, Marius Opriş, Sorin Păun şi Andrei Goşu – care deţin, fiecare, câte 25% din acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO