Business Hi-Tech

Ascendia ţinteşte listarea pe piaţa alternativă AeRo

Ascendia ţinteşte listarea pe piaţa alternativă AeRo

Autor: Cristina Bellu

19.05.2016, 13:09 618

“Am ales să investim în Ascendia, un jucător tânăr, cu o mare forţă disruptivă asupra pieţei locale de educaţie, pentru că avem încredere în puterea lui de inovare şi de transformare a acestui sector. Vedem în Ascendia un business de succes pe care dorim să-l sprijinim pe termen scurt să se listeze pe piaţa secundară AeRO, iar pe termen lung să-l aducem pe piaţa principală a Bursei de Valori. Suntem două companii româneşti care îşi doresc să crească sănătos prin dezvoltarea de produse inovatoare şi investiţii bine ţintite”, a spus Horia Gustă, Director General, Certinvest.

Certinvest şi Ascendia vizează împreună susţinerea companiei de eLearning în procesul de listare pe piaţa alternativă AeRO, proces administrat de societatea de brokeraj Intercapital Invest. Certinvest va pune la dispoziţia companiei expertiza echipei de management, sprijinind-o în planurile sale de dezvoltare pe plan local şi pe pieţele externe şi în implementarea standardelor de guvernanţă corporativă, specifice unei companii listate.

„Am adus Ascendia într-un punct important de creştere, în care avem nevoie de un partener care ne împărtăşeşte viziunea şi crede în educaţie, aşa cum este Certinvest, precum şi de investiţii care să ne susţină dezvoltarea. Misiunea noastră pe piaţa românească de educaţie este de a reaşeza procesul de învăţare pe noi piloni care să includă tehnologia şi produsele de eLearning. Recunoaşterea internaţională şi locală a produselor noastre ne încurajează să mergem mai departe pentru valorificarea maximă a potenţialului companiei”, a declarat Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia.

Ascendia este unul dintre promotorii educaţiei prin intermediul tehnologiei, cu o experienţă de 9 ani în dezvoltarea de software educaţional şi platforme de eLearning pe piaţa din România. Principalele linii de business ale companiei sunt dezvoltarea de conţinut digital pentru şcolari şi preşcolari, de platforme de training şi conţinut pentru companii şi de proiecte de cercetare şi dezvoltare în domeniul educaţiei prin mijloace digitale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO