Business Hi-Tech

Arobs va lucra pentru finlandezi

27.07.2004, 00:00 27

Compania furnizoare de solutii software Arobs Transilvania Software, cu sediul in Cluj-Napoca, a semnat un contract cu firma finlandeza de rezervari pentru hoteluri Hotelzon, in vederea dezvoltarii de aplicatii software.
Hotelzon isi va transfera o parte din activitate in Romania datorita costurilor scazute de productie, conform conducerii companiei finlandeze.
"Nu am fost surprinsi de decizia celor de la Hotelzon de a ne alege ca parteneri, deoarece firma noastra are o experienta vasta in dezvoltarea de aplicatii pentru domeniul turismului", a declarat Voicu Oprean, General Manager al Arobs.
Pe piata din Romania, Arobs a implementat aplicatii la mai multe agentii de turism precum Eximtur, Paralela 45, Avia Tour, SunMedair sau Tudor Turism & Tour.
Toate filialele din tara ale agentiei Eximtur folosesc o aplicatie dezvoltata de Arobs pentru rezervarile on-line de bilete la hotelurile de pe litoralul Marii Negre, iar din toamna Arobs va incepe implementarea unei aplicatii de rezervari on-line pentru curse charter la agentia Paralela 45 din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO