Business Hi-Tech

Apple Watch: Detalii complete dezvaluite de iOS 8.2 beta

Apple Watch: Detalii complete dezvaluite de iOS 8.2 beta

Autor: Cătălin Niţu

14.01.2015, 19:56 282

Cea mai recentă variantă beta a sistemului de operare iOS 8.2, programat să apară probabil odată cu Apple Watch, a dezvăluit detalii noi despre integrarea noului dispozitiv în experienţa de utilizare a smartphone-urilor şi tabletelor Apple. Dacă până în prezent nu ştiam aproape nimic despre modul în care ceasurile se vor conecta la celelalte dispozitive, ce funcţii vor îndeplini şi cum vom interacţiona cu ele, acum avem o idee destul de bună despre direcţia în care compania îşi va împinge noua gamă de produse.

Se pare că totul va fi centralizat prin intermediul unei aplicaţii de iOS numită „Apple Watch Companion”, care va oferi accesul la întreaga plajă de setări pentru ceas. Din câte informaţii există în acest moment, reiese că ceasul pe cont propriu nu va oferi foarte multe în afara funcţionalităţii de bază şi nu va avea nici măcar un meniu dedicat pentru setări.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO