Business Hi-Tech

Apple urmează să lanseze un nou model iPad mini şi un model iPad entry-level

Apple urmează să lanseze un nou model iPad mini şi un...

Autor: Ioana Nita

28.01.2019, 00:00 76

Apple a înregistrat noi modele pentru tabletele sale – iPad - în baza de date a Comisiei Economice din spaţiul Eurasia, astfel că cel mai probabil gigantul american urmează să lanseze un nou model iPad mini şi o versiune nouă pentru modelul iPad entry-level, scrie portalul Techcrunch.com.

Conform informaţiilor înscrie în baza de date a comisiei de la Moscova, există două documente diferite în care se menţionează noi modele de tablete care rulează sistemul de operare iOS 12. În primul document sunt menţionate cinci modele diferite, în timp ce în al doilea apar doar două modele.

De obicei, pentru fiecare configuraţie în parte există un număr de model diferit în funcţie de capacitatea de stocare şi de conexiunea 4G. Există zvonuri în piaţă conform cărora Apple ar urma să lanseze la începutul acestui an un nou model iPad mini cu un ecran de 7,9 inchi (20 cm), şi un nou iPad entry-level. Ultimul model iPad de 9,7 inchi (24,6 cm) a fost lansat în martie 2018, iar cea mai ieftină confguraţie costă 329 de dolari. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO