Business Hi-Tech

Apple acceptă acum pe AppStore aplicaţii mai mari de 2 GB

Apple acceptă acum pe AppStore aplicaţii mai mari de 2 GB

Autor: Cătălin Niţu

14.02.2015, 10:35 122

Telefoanele mobile devin din ce în ce mai încăpătoare. Apple a lansat anul trecut iPhone 6 şi 6 Plus, cât şi noile iPad Air 2 cu variante de stocare de până la 128 GB. Astfel, compania consideră că a venit momentul să ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a beneficia de tot acest spaţiu, mărind limita superioară a mărimii aplicaţiilor. Acest lucru va aduce de la sine jocuri mai arătoase şi aplicaţii mai avansate, capabile să folosească hardware-ul la maxim.

Până în prezent, aplicaţiile nu puteau depăşi limita de 2 GB. Ei bine, Apple a dublat mărimea aplicaţiilor, putând acum lansa software pe AppStore care poate ocupa până la 4 GB.Vechiul prag era instaurat încă din 2008, când a fost lansat magazinul Apple de aplicaţii pentru iOS. Probabil că această mişcare va aduce de la sine şi mărirea capacităţii minime de stocare a dispozitivelor companiei din Cupertino, întrucât cei 16 GB de pe variantele de bază nu mai sunt de mult de ajuns.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO