Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Workplace from Facebook

Aplicaţia zilei: Workplace from Facebook

Autor: Ioana Nita

26.05.2020, 00:00 62

Nume: Workplace from Facebook

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Facebook LLC

Funcţionalitate: aplicaţia este o versiune de business a reţelei sociale dezvoltate de Facebook, care le oferă utilizatorilor - angajaţi ai unei companii – posibilitatea de a ţine legătura cu colegii de birou, indiferent dacă lucrează de la birou, de acasă sau de oriunde altundeva. Astfel, aceştia au la dispoziţie o serie de funcţii familiare precum chatul, posibilitatea de a crea grupuri, de a iniţia apeluri video, distribui poze şi documente, precum şi de a transmite video-uri live. De asemenea, Workplace from Facebook se integrează cu aplicaţii de productivitate de la Microsoft, Google, Dropbox şi multe altele, transmiterea de documente realizându-se în siguranţă. 

Avantajul aplicaţiei constă în faptul că tot ceea ce postează un utilizator poate fi vizualizat doar de colegii săi, iar în cazul grupurilor, acesta poate ţine legătura mai uşor cu membrii echipei sale. În plus, aplicaţia este complet separată de experienţa personală a angajaţilor pe Facebook, şi poate fi folosită de toţi angajaţii ueni companii, indiferent dacă aceştia au sau nu un cont personal de Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO