Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Visa Travel Tools

Aplicaţia zilei: Visa Travel Tools

Autor: Ioana Nita

04.08.2016, 00:00 229

Nume: Visa Travel Tools

Platformă soft: Apple iOS, Google Play

Preţ: gratis

Dezvoltator: Visa Europe

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă deţinătorilor de carduri Visa care călătoresc în străinătate informaţii practice despre utilizarea acestora în afara ţării, precum cele mai apropiate bancomate din ţara de destinaţie sau detalii despre cursul de schimb. Astfel, cu ajutorul unui convertor valutar, utilizatorii pot ţine evidenţa cheltuielilor direct de pe telefonul mobil. De asemenea, aceştia pot apela numărul serviciului global de asistenţă clienţi în cazul în care le-a fost furat cardul sau l-au pierdut.

Aplicaţia le oferă de asemenea posesorilor de carduri şi posibilitatea de a verifica care este gradul de acceptare a plăţilor cu cardul în ţara de destinaţie, în diverse locaţii precum hoteluri, restaurante, obiective turistice sau reţeaua de transport public. Toate informaţiile sunt disponibile în mai multe limbi de circulaţie internaţională, cum ar fi engleză, germană, franceză, poloneză, spaniolă şi italiană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO