Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Signal Care Assistant

Aplicaţia zilei: Signal Care Assistant

Autor: Ioana Nita

06.08.2021, 00:00 141
Nume: Signal Care Assistant

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Proprietar: Signal Iduna Asigurare Reasigurare S.A.

Dezvoltator: Tremend Software

Funcţionalitate: aplicaţia se adresează în principal clienţilor companiei de asigurări Signal Iduna, dar şi potenţialilor clienţi, fiind relansată de curând cu o serie de funcţionalităţi noi. Signal Care Assistant le permite clienţilor companiei să-şi acceseze poliţa asigurării de sănătate şi să-şi administreze asigurarea de viaţă unit-linked 101 Invest - un produs de asigurare cu componentă investiţională, în timp ce potenţialii clienţi se pot familiariza cu portofoliul de produse şi au posibilitatea să cumpere sau să trimită o solicitare de achiziţie, având acces parţial în aplicaţie. Utilizatorii care au o asigurare de sănătate Signal Iduna au acces la o serie de funcţionalităţi, cum ar fi serviciile de programare prin telemedicină şi de transfer bancar pe cardul Easy Pay, conform acoperirilor.

Aceştia pot face programări la oricare din cele peste 1.200 de clinici, spitale şi laboratoare medicale partenere Signal Iduna sau pot solicita autorizaţie pentru o programare realizată deja la un furnizor medical din reţeaua Mediqa Net. În cadrul secţiunii „clinici favorite”, aceştia pot căuta şi selecta din listă clinicile preferate, iar ulterior acestea vor aparea cu prioritate în lista de clinici. În plus, pe lângă listă, există şi versiunea de hartă unde apar pin-urile cu toate clinicile.

Totodată, cei care deţin o sigurare de sănătate au la dispoziţie şi secţiunea „documente utile”, unde se regăsesc documentele care se folosesc în cazul rambursărilor, iar asiguraţii le pot descărca pentru a le da medicului spre completare, în cazul în care nu există alte documente medicale justificative. Fiecare document este definit în cadrul secţiunii, fiind prezentată şi situaţia în care se utilizează.

De asemenea, utilizatorii pot să administreze mai multe poliţe în acelaşi cont şi să o aleagă pe cea pe care doresc să o folosească, în funcţie de acoperirile de care au nevoie la momentul respectiv. În plus, de pe acelaşi cont pot administra şi poliţele pentru minori, pot efectua plăţi, iniţia şi trimite solicitări de rambursare, urmărind în timp real statusul acestora.

Posesorii unei asigurări de viaţă unit-linked Signal Iduna au la dispoziţie o secţiune dedicată, complet nouă în aplicaţie. Aceasta include modificarea investiţiilor prin transferul de procent din unităţi între fonduri, înregistrarea de top up, vizualizarea grafică a evoluţiei fondurilor investiţionale, dar şi modificarea categorie de beneficiari ai poliţei sau schimbarea frecvenţei de plată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO