Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Perfumist Perfumes Advisor

Aplicaţia zilei: Perfumist Perfumes Advisor

Autor: Ioana Nita

07.02.2020, 00:00 96
Nume: Perfumist Perfumes Advisor

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Frederick Besson

Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi găsi cu uşurinţă parfumurile care le plac pentru ei sau pentru cei dragi, punându-le la dispoziţie o bază de date de aproape 40.000 de parfumuri de la peste 1.500 de branduri diferite. Astfel, aceştia pot căuta spre exemplu parfumurile care le plac pentru a vedea descrierea lor olfactivă - notele de vârf, de mijloc şi de bază, iar apoi, pe baza selecţiilor făcute (parfumurile care le plac), aplicaţia le recomandă şi altele similare cu acel profil. 

De asemenea, utilizatorii îşi pot crea un profil olfactiv propriu, selectând notele care le plac – citrice, florale, lemnoase, ş.a.m.d. Aplicaţia permite şi căutarea de parfumuri după notele conţinute, precum şi după codul de bare sau după cele mai noi apărute, utilizatorii având posibilitatea de a crea liste cu parfumuri favorite, care le plac sau displac, pentru cadouri sau pe care vor să le încerce. 

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO