Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Google Trips - Travel Planner

Aplicaţia zilei: Google Trips -  Travel Planner

Autor: Ioana Nita

21.12.2016, 00:00 567
Nume: Google Trips -  Travel Planner

Platformă soft: Apple iOS, Google Play

Preţ: gratis

Dezvoltator: Google Inc.

Funcţionalitate: Google Trips reuneşte într-un singur loc informaţiile necesare pentru o călătorie, utilizatorii având la dispoziţie toate detaliile şi în modul offline. Aplicaţia colectează în mod automat informaţiile din Gmail – e-mail-urile aferente rezervărilor pentru transport şi cazare, şi le organizează pe călătorii. Astfel, utilizatorii au la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru o călătorie – rezervările biletelor de avion, pentru maşina închiriată, la hotel sau restaurant, într-un singur loc fără a fi nevoie să le caute individual. Pentru fiecare călătorie, aplicaţia oferă sugestii pentru itinerare de o zi, principalele atracţii turistice, şi pentru restaurante şi baruri. 

De asemenea, utilizatorii au la dispoziţie şi informaţii despre modalităţile de transport de la aeroport în oraş şi alte informaţii utile precum – spitalele de urgenţă, moneda utilizată, costul unei mese în oraş, locurile dedicate cumpărăturilor şi posibilităţile de a accesa internetul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO