Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Există un erou

 Aplicaţia zilei: Există un erou

Autor: Ioana Nita

07.07.2014, 00:00 708

Nume: Există un erou

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Asociaţia Societatea de Salvare Bucureşti cu sprijinul Orange

Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor care se înscriu în programul „Există un erou în fiecare dintre voi” şi voluntarilor care sunt deja membri să primească direct pe smartphone alerte atunci când se înregistrează un apel de urgenţă din locurile publice la 112. Astfel, utilizatorii aflaţi pe o rază de maximum 1.000 de metri faţă de locul în care s-a înregistrat urgenţa pot merge să ofere primul ajutor. Aceştia pot vizualiza în aplicaţie detalii despre urgenţă, adresă şi poziţia pe harta interactivă.

Dacă acceptă cazul şi acordă primul ajutor, utilizatorii pot transmite dispeceratului informaţii utile referitoare la caz sau pot chiar comunica cu alţi voluntari din zonă. După acordarea primului ajutor şi în momentul în care cazul este predat echipajului de urgenţă, voluntarul va raporta acest lucru prin aplicaţie odată cu numărul maşinii şi starea victimei.

Vezi detalii pe www.mobilio.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO