Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Cora Romania

Aplicaţia zilei: Cora Romania

Autor: Ioana Nita

03.05.2019, 00:00 100
Nume: Cora Romania

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Romania Hypermarché SA

Funcţionalitate:  aplicaţia le oferă clienţilor hipermarketului Cora posibilitatea de a-şi folosi cardul de fidelitate şi de a accesa beneficiile acestuia direct de pe telefon - HiperPuncte, tichete si cupoane. Astfel, aceştia pot scana cardul de fidelitate virtual şi tichetele direct de pe telefon la casa de marcat. De asemenea, dacă au cont pe cora.ro, utilizatorii îşi pot crea propria listă de cumpărături pe telefon, iar atunci când ajung în magazin pot vizualiza în timp real preţul fiecărui produs şi un total estimativ al coşului său.

Aplicaţia va organiza lista pe categorii de produse atfel încât utilizatorii să-şi poată face cumpărăturile cu uşurinţă.

Totodată, utilizatorii au la dispoziţie harta magazinului pentru a localiza produsele din lista de cumpărături. În plus, aceştia primesc şi notificări după ce au intrat în hipermarketul Cora legat de promoţiile din magazin.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO