Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Chakra Meditation Pro

Aplicaţia zilei: Chakra Meditation Pro

Autor: Adrian Seceleanu

30.05.2017, 00:00 112

Nume: Chakra Meditation Pro

Platformă soft: Google Android

Preţ: 1,09 euro

Dezvoltator: MediApps

Funcţionalitate: aplicaţia le pune la dispoziţie utilizatorilor practici de meditaţie pentru vindecarea şi reechilibrarea „chakrelor” prin intermediul unor melodii specifice pentru fiecare dintre acestea. În total, există şapte „chakre” principale situate în corpul uman, acestea regăsindu-se de la baza coloanei vertebrale până în creştetul capului, fiecare având un anumit rol la nivel psihologic – cele patru “chakre” din partea superioară a corpului corespund aptitudinilor mentale, iar celelalte trei „chakre” din partea inferioară a corpului corespund aptitudinilor instinctuale.

Potrivit filosofiei din Est, “chakrele” sunt de fapt centre energetice, iar fiecare dintre acestea este receptiv la anumite sunete, astfel că aplicaţia cuprinde sunete pentru fiecare “chakră” în parte. Totodată aplicaţia foloseşte şi terapia vizuală, fiecare practică de meditaţie având asociată şi culoarea şi simbolul “chakrei” căreia îi este dedicată. În plus, utilizatorii au la dispoziţie informaţii detaliate despre fiecare “chakra” în parte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO