Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Atari Fit

Aplicaţia zilei: Atari Fit

Autor: Ioana Nita

14.04.2015, 00:01 177

Nume: Atari Fit

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Atari, Inc.

Funcţionalitate: aplicaţia încearcă să îi motiveze pe utilizatori să facă sport, oferindu-le puncte pentru a avea acces la antrenamente noi de fitness, dar şi la diferite jocuri Atari. Aplicaţia oferă acces la peste 150 de tipuri de antrenamente şi le permite utilizatorilor să-şi urmărească evoluţia sportivă prin statistici precum distanţa parcursă, viteza sau numărul de calorii consumate.

Utilizatorii câştigă puncte în funcţie de numărul de calorii consumate pe care le pot folosi pentru a avea acces la noi antrenamente sau la jocurile clasice Atari - Pong, Super Breakout sau Centipede.

Atari Fit este de asemenea compatibilă cu aplicaţiile dedicate brăţărilor de fitness Fitbit şi Jawbone, dar şi cu alte aplicaţii de fitness precum Google Fit, Runkeeper sau Facebook. Astfel, utilizatorii pot agrega şi contoriza în Atari Fit şi datele „sportive” înregistrate în cadrul altor aplicaţii. În plus, utilizatorii pot alege să se antreneze individual sau împreună cu prietenii.

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO