Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Microsoft Movie Creator

Aplicaţia săptămânii: Microsoft Movie Creator

Autor: Dorian Prodan

13.12.2014, 18:29 118

Platformă software: Windows Phone 8.1 (doar pentru terminalele Microsoft Lumia)

Deoarece Microsoft nu reuşeşte să atragă toţi dezvoltatorii software importanţi către platforma Windows Phone, compania încearcă să umple golurile din oferta Windows Phone Store cu propriile produse. Una dintre cele mai recente apariţii este Movie Creator, aplicaţia oferindu-le celor ahtiaţi după partajare video un instrument de editare suficient de simplu pentru a nu necesita un timp lung de învăţare, dar totodată suficient de puternic pentru a permite realizarea unor montaje atrăgătoare.

Movie Creator nu este prima aplicaţie Microsoft dedicată amatorilor de editare video pe telefon, compania având deja în portofoliu său produsul Video Tuner. Dacă vechiul Video Tuner permite doar editarea amănunţită a unui singur flux video, noul produs este mai degrabă unul complementar deoarece nu oferă tot atât de multe opţiuni de editare, dar permite în schimb realizarea unui montaj compus din mai multe filmări, fotografii sau înregistrări Cinemagraph.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO