Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: MeteoEarth

Aplicaţia săptămânii: MeteoEarth

Autor: Dorian Prodan

07.02.2015, 15:51 725

Platformă software: Android, iOS, Windows 8

Aplicaţiile meteo sunt unele dintre cele mai populare produse software pentru telefoane sau tablete, acestea fiind descărcate şi instalate de către foarte mulţi utilizatori în ciuda ironiilor celor care ţin morţiş să ne amintească frecvent că putem vedea starea vremii dacă ne uităm pe geam. În cazul în care sunteţi însă interesat de informaţii mai bogate decât banala utilitate a unei umbrele în cursul zilei următoare, MeteoEarth este o aplicaţie care oferă o privire globală de ansamblu asupra vremii şi parametrilor meteo importanţi.

Aplicaţia MeteoEarth este publicată de către MeteoGroup, acelaşi furnizor de servicii meteo care oferă şi excelenta aplicaţie de informaţii şi prognoză meteo WeatherPro.  Dacă acest ultim produs oferă deja o serie de informaţii suplimentare despre ariile de precipitaţii sau fronturile de presiune, MeteoEarth le completează cu detalii mult mai bogate care sunt prezentate într-un mod grafic bogat şi uşor de înţeles.

Interfaţa aplicaţiei este simplă, acesta folosind bare de butoane de mici dimensiuni pentru a putea lăsa un spaţiu util de ecran cât mai mare posibil.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO