Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Acompli

Aplicaţia săptămânii: Acompli

Autor: Dorian Prodan

29.08.2014, 00:00 569

Nume: Acompli

Platformă soft: Apple iOS

Preţ: gratuit

Dezvoltator: Acompli Inc.

 

Funcţionalitate: disponibil pe telefoanele iPhone, Acompli este un client gratuit de e-mail care integrează mai multe servicii decât produsele preinstalate ale sistemului de operare Apple şi oferă o mână de ajutor utilizatorilor ocupaţi. Ideea de la care au plecat producătorii Acompli este simplă: un client de e-mail trebuie să integreze nu doar simplele opţiuni de mesagerie electronică, ci şi o agendă, un calendar şi o cale rapidă de acces la fişierele stocate în mesaje sau online.

În acest moment, aplicaţia se integrează cu serviciile Exchange, Outlook.com, iCloud, Yahoo sau Gmail, dar nu şi POP3 sau IMAP, şi oferă un mediu grafic simplu şi fluent. Pe lângă opţiunile simple dar la obiect, Acompli integrează un calendar, acces la fişierele stocate în ataşamente sau pe OneDrive, Google Drive şi Dropbox, precum şi o agendă pentru regăsirea ultimelor adrese de e-mail folosite.

Detalii despre aplicaţie pe www.mobilio.ro

Citiţi recenzia completă pe www.go4it.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO