Business Hi-Tech

Aplicaţia RidersOn pentru minijoburi a ajuns la 50.000 de utilizatori din România

Aplicaţia RidersOn pentru minijoburi a ajuns la 50.000...

Autor: Ioana Nita

07.05.2015, 00:03 1088
Aplicaţia mobilă RidersOn, lansa­tă la sfârşitul anului trecut de grupul Neo­gen pentru a oferi companiilor o nouă modalitate de a dispune temporar de forţă de muncă mobilă, a ajuns în prezent la 50.000 de uti­lizatori activi în România.

Prin intermediul RidersOn aceştia au acces de pe smartphone la sarcini pe care să le realizeze pentru o companie - spre exemplu verificarea pre­ţu­lui unui produs într-un anumit magazin.

„Un număr ridicat de utilizatori (rideri) ne asigură o viteză mai mare de execuţie şi o mai bună acoperire a locaţiilor vizate de companii. De la momentul definirii sarcinilor către rideri până când informaţia este centralizată şi se află în posesia companiilor care au în derulare campanii sau activări în magazine pot trece doar câteva ore. Odată îndeplinită sarcina, compania solicitantă primeşte toate datele în timp real în platforma online şi le poate evalua din punct de vedere calitativ“, a declarat Maria Voloh, director de mar­keting al RidersOn. 

Până acum, prin intermediul platformei RidersOn s-au livrat peste 11.000 de seturi de date valide pentru mari companii din domeniul bunurilor de larg consum, retail sau servicii.    Plat­forma RidersOn  permite companiilor să con­figureze sarcinile („task-urile“), definind un set de instrucţiuni, locurile vizate şi recompensa oferită pentru fiecare chestionar completat integral şi în mod corect. Remu­neraţia primită de utilizatori pentru îndeplinirea sarcinilor porneşte de la 1 euro pentru furnizarea unui set de date complet şi corect, putând ajunge şi până la câteva sute de euro.

Reţeaua actuală de utilizatori ai RidersOn asigură o acoperire naţională, ceea ce le oferă companiilor posibilitatea de a obţine informaţii din orice colţ al ţării şi de a face verificări în teritoriu într-un timp foarte scurt.

Aplicaţia RidersOn este disponibilă gratuit în Google Play şi AppStore pentru posesorii de smartphone cu vârstă peste 18 ani.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO