Business Hi-Tech

Antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz oferă şcolilor publice gratuit opţiunea de lecţii online în platforma Kinderpedia până la sfârşitul anului şcolar

Antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz oferă...

Autor: Alex Ciutacu

16.03.2020, 18:19 411

Antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz, fondatorii Kinderpedia, au anunţat că oferă opţiunea de lecţii online până la sfârşitul anului şcolar instituţiilor publice de învăţământ care au nevoie de platformă.

„Credem mai mult decât oricând în rolul transformator al tehnologiei şi sperăm să conectăm cât mai mulţi dascăli dedicaţi cu elevii lor. Încă o dată, am răspuns prompt nevoilor utilizatorilor noştri şi am contribuit la continuitatea actului educaţional, în mod inovator. Pentru a asigura accesul cât mai multor profesori şi elevi la funcţia de predare video, şcolile publice îşi vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, până la sfârşitul anului şcolar. Toţi utilizatorii noi vor beneficia de suport dedicat”, a spus Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

Kinderpedia este o aplicaţie care facilitează prin diferite instrumente comunicarea între părinţi şi profesori în legătură cu copilul; În septembrie 2019, valoarea investiţiei direcţionate în aceasta a ajuns la un nivel de 785.000 de euro. 

Kinderpedia le oferă familiilor şi a profesorilor un modul de predare video, la distanţă.

Aplicaţia de comunicare şi management pentru grădiniţe şi şcoli a integrat funcţionalităţile Zoom şi le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferinţe pentru materiile din orar şi să invite copiii direct în aplicaţie. Funcţia de video conferinţă este disponibilă pentru toţi utilizatorii curenţi ai platformei, care o vor regăsi în meniul principal. Aceştia pot transforma orice activitate din orar într-o lecţie online, cu click pe opţiunea „Programează video-conferinţă”

În platformă, profesorii au posibilitatea să facă prezenţa, să dea note,  să adauge teme şi proiecte, să ofere feedback părinţilor etc. Înregistrarea pe platformă şi training-ul pentru utilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport şi al librăriei de tutoriale în română şi engleză.

Odată cu decizia guvernului de a închide şcolile şi de a prelungi perioada în care acestea sunt închise - ba chiar de a extinde către mediul universitar măsura - mai mulţi jucători au oferit servicii similare, precum Telekom România împreună cu ieşenii de la Adservio. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO