Business Hi-Tech

ANIS caută cele mai tari proiecte de cercetare, produse de software şi contracte de outsourcing din piaţa locală de soft şi servicii de IT

Teodor Blidăruş, preşedintele ANIS, este şi în fruntea juriului care va acorda premiile

Teodor Blidăruş, preşedintele ANIS, este şi în fruntea juriului care va acorda premiile

Autor: Adrian Seceleanu

08.02.2019, 06:00 156

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) - cea mai puternică organizaţie din industria locală de înaltă tehnologie - care grupează companii cu afaceri de 2,5 mld. euro, caută cele mai interesante proiecte derulate de companiile locale de profil, companiile putându-şi înscrie cele mai “tari” contracte sau produse până în data de 8 februarie.

Cele mai interesante propuneri vor fi votate de un juriu, categoriile la care companiile se pot înscrie fiind: produsul anului, clientul anului, compania anului, programul de outsourcing software al anului, proeictul de cercetare & dezvoltare al anului, start-up-ul anului şi proiectele de educaţie şi CSR ale anului.

Înfiinţată în anul 1998, ANIS are peste 130 de membri, companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaţionale, cu sedii în toate marile centre IT din ţară, ceea ce asigură asociaţiei reprezentativitate la nivel naţional. Firmele membre ale ANIS au peste 38.000 de angajaţi şi afaceri de peste 2,5 miliarde de euro.

Update: Perioada de înscriere a proiectelor a fost prelungită până în data de 11 februarie, conform unui anunţ al ANIS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO