Business Hi-Tech

Andreas Elsner, Telekom: Vrem să creştem pe segmentul de telefonie mobilă ca să compensăm scăderea din telefonia fixă

Andreas Elsner, Telekom: Vrem să creştem pe segmentul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.06.2019, 12:15 9904

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, ţinteşte o creştere puternică pe segmentul de telefonie mobilă şi retragerea treptată din sectorul de telefonie fixă, cu scopul de a-şi majora veniturile de pe piaţa locală.

„Vrem să creştem tot mai mult, maximum posibil, pe segmentul de telefonie mobilă, ca să compensăm scăderea din telefonia fixă, pentru că vrem să ne majorăm veniturile în România. Doar aşa vom putea supravieţui”, spune Andreas Elsner, director executiv comercial pe sectorul rezidenţial la Telekom România.

Ca parte a creşterii în telefonia mobilă, Telekom România a demarat o colaborare cu operatorul aerian Blue Air, cea mai mare companie aeriană cu acţionariat privat românesc şi al doilea transportator ca trafic din România. În acest context, clienţii Telekom care achiziţionează telefoane mobile Samsung primesc un voucher în valoare de 100 de euro la Blue Air, pe care îl pot folosi în programarea unei călătorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO