Business Hi-Tech

Andreas Elsner, Telekom România: Vrem să fim un Uber al pieţei locale de telefonie mobilă, la asta lucrăm acum. Vânzarea fostului Romtelecom - ca şi cum am conduce o maşină fără asigurare pentru care am semnat vânzarea

Andreas Elsner, Telekom România: Vrem să fim un Uber al...

Autor: Adrian Seceleanu

14.12.2020, 12:14 1436

Telekom România are în plan să devină un <<Uber>> al industriei locale de telefonie mobilă prin modul în care va fi prezent şi va acţiona pe piaţă, a declarat în cadrul unei întâlniri online cu media Andreas Elsner, director executiv comercial pe segmentul consumer în cadrul grupului.

“La asta lucrăm acum, să devenim un Uber” pe piaţa mobilă, a spus Elsner, fără a oferi detalii.

Redesenarea strategiei pentru operaţiunile de telefonie mobilă are loc în contextul în care Deutsche Telekom a semnat cu rivalii de la Orange vânzarea operaţiunilor de comunicaţii fixe de pe piaţa locală (fostul Romtelecom), ceea ce înseamnă că grupul trebuie să se pregătească pentru noua situaţie, care se va oficializa cel mai probabil într-un an de zile, când tranzacţia va lua toate aprobările necesare.

Elsner a făcut o scurtă referire şi la vânzarea fostului Romtelecom, asemănând situaţia cu cea în care cineva trebuie să conducă pentru încă 6-12 luni o maşină fără asigurare pentru care a semnat actele de vânzare. Trebuie să fim atenţi şi să ducem “bătrână doamnă” la destinaţie, a spus Elsner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO