Business Hi-Tech

Americanii de la ViewSonic: Ne interesează segmentele de educaţie şi business de pe piaţa locală de echipamente şi soluţii de afişare

Americanii de la ViewSonic: Ne interesează segmentele de...

Autor: Ioana Nita

23.12.2020, 11:00 85

Compania americană ViewSonic, specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii de afişare, a decis să se axeze tot mai mult pe produse dedicate segmentelor de educaţie şi business, atât la nivel global, cât şi local, în condiţiile în care pandemia a creat practic o dependenţă a unităţilor şcolare şi a firmelor de tehnologie.

ViewSonic este cunoscută în principal pentru echipamente de gaming şi profesionale, pe piaţa din România produsele sale fiind distribuite de ELKO.

„Lunile de pandemie au forţat domenii întregi de activitate să se mute din realitatea fizică în cea virtuală, unde nu numai eficienţa, ci chiar însăşi existenţa depinde de tehnologie. Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă educaţia, care, în formă clasică, poate fi considerabil îmbunătăţită prin implementarea tehnologiei în clase, dar care, în formatul predării la distanţă, devine imposibilă fără utilizarea tehnologiei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru mediul de afaceri, diferenţa notabilă fiind însă că aici necesitatea de astfel de soluţii s-a făcut simţită şi în perioada pre-pandemie“, a declarat Hasan Koçyigit, director în cadrul ViewSonic pentru regiunea Europei Centrale şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO