Business Hi-Tech

Americani la Crescendo

07.04.2003, 00:00 14

Compania Crescendo, furnizor de solutii IT pe piata romaneasca, a incheiat un parteneriat cu firma americana de soft Soffront Software Inc.pentru piata romaneasca de solutii de intreprindere. Crescendo a devenit astfel furnizor pentru solutia de gestiune a relatiilor cu clientii CRM Soffront (CRM - Customer Relationship Management - n.r.), gandita pentru companii mijlocii. De altfel, aceasta aplicatie va fi prezentata in premiera la targul IT CERF care va avea loc la Bucuresti in perioada 15-19 aprilie 2003.
Tot la CERF 2003 Crescendo va prezenta pentru prima data aplicatia CorVu Business Intelligence pentru analizarea indicatorilor de performanta din cadrul unei firme. In domeniul securitatii si protectiei datelor, Crescendo va veni la CERF 2003 cu solutia RSA Smart Badging pentru accesul angajatilor in sediul companiei pentru care lucreaza. Solutia este bazata pe smart-carduri care integreaza nu numai informatiile personale ale angajatilor dar si diverse parole pentru accesarea aplicatiilor utilizate in cadrul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO