Business Hi-Tech

Altex recrutează peste 450 de oameni. „Plătim între 1.500 şi 2.700 de lei net“

Altex recrutează peste 450 de oameni. „Plătim între...

Autor: Adrian Seceleanu

25.10.2016, 00:05 5372
Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din România, controlat de antreprenorul Dan Ostahie, are în plan să angajeze în acest an peste 450 de oameni, cel mai mare număr de posturi disponibl fiind cel dedicat consultanţilor de vânzări.

“Cele mai multe posturi sunt disponibile în oraşele: Bucureşti, Sibiu, Arad, Ploieşti, Braşov, Oradea, Satu Mare, Iaşi, Buzău. Viitorii angajaţi urmează să ocupe poziţiile de: consultant vânzări (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi). Pentru poziţiile menţionate, Altex România oferă pachete salariale atractive, cuprinse între 1.500 şi 2.700 lei net, în funcţie de poziţia ocupată în cadrul magazinului”, conform datelor companiei.

Recrutările nu sunt temporare - în legătură cu campaniile de vânzări de final de an – contractele de muncă urmând să fie semnate pe o perioadă nedeterminată, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO