Business Hi-Tech

Allview semnează un acord şi cu marketonline.ro

Allview semnează un acord şi cu marketonline.ro

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2014, 20:00 176

Compania braşoveană Visual Fan, care comercializează diferite electronice sub brandul propriu Allview, a semnat un acord în urma căruia produsele companiei vor fi disponibile şi în oferta retailerului IT&C marketonline.ro, potrivit unui anunţ al celor două companii.

„Smartphone-urile şi tabletele brandului Allview pot fi achiziţionate începând cu această lună şi din magazinul online www.marketonline.ro”, potrivit celor două companii.

Contractul semnat este parte a eforturilor retailerului de a-şi extinde portofoliul de produse, a declarat Ştefan Rădoi, director de achiziţii în cadrul MarketOnline.

Visual Fan a înregistrat o cifră de afaceri de 15 mil. euro în primele nouă luni din 2013. Compania  a semnat anul trecut parteneriate şi cu operatorii de telefonie mobilă. „În ultimul trimestru din anul precedent am semnat parteneriate şi cu Vodafone şi RCS&RDS, pe lângă cele cu Cosmote şi Orange, astfel că acum avem contracte cu toţi jucătorii de pe piaţă. Acestea sunt parteneriate pe care le vom dezvolta în acest an“, a declarat anterior pentru ZF Alin Nişcov, directorul de vânzări al Allview.

Compania românească produce pentru Cosmote şi tablete pe care operatorul de telefonie mobilă le vinde sub brand propriu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO