Business Hi-Tech

Allview P6 Energy, un nou smartphone cu autonomie mare

Allview P6 Energy, un nou smartphone cu autonomie mare

Autor: Aurelian Mihai

17.01.2015, 10:42 878

După ce în urmă cu puţin timp am aflat despre Elephone P5000 şi Philips W6618, iată că a venit rândul şi unui brand autohton de a lansa un smartphone cu acumulator de peste 5000mAh. Allview P6 Energy este un smartphone cuacumulator de 5000mAh care promite un timp de utilizare mult peste medie, cu până la 24 ore timp de convorbire sau până la 21 zile funcţionare în regim stand-by.

Puţin pretenţioasă în privinţa consumului de energie, configuraţia lui P6 Energy este realizată în jurul unui procesor quad-core la 1.3GHz (nuclee Cortex-A7), ajutat cu 1GB memorie RAM şi conectat unui ecran IPS de 5˝ cu rezoluţie 1280x720 pixeli. Lista dotărilor este completată cu două camere foto de 8MP şi 2MP , a doua servind pentru apeluri video şi poze selfie.

Având un acumulator de capacitate mărită smartphone-ul poate funcţiona ca şi alimentator portabil pentru alte gadgeturi, încărcând bateriile acestora folosind cablul USB. O altă funcţie interesantă este Hot Knot, care permite transferul de fotografii şi filme instant, prin simpla atingere a ecranelor.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO