Business Hi-Tech

Allview lărgeşte gama de produse DroSeries cu noua tableta AllDro 3

Allview lărgeşte gama de produse DroSeries cu noua tableta llDro 3

Autor: Claudiu Ilioiu

19.12.2011, 14:51 659

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, a lărgit gama de produse DroSeries, după ce au lansat noua tabletă AllDro3 cu un ecran multitouch de 10 inchi în format 4:3.

Modelul rulează sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player şi se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

"AllDro 3 a fost proiectata pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, în cadrul întâlnirilor şi prezentărilor şi nu în ultimul rând pentru pasionaţii de lectură." a declarat într-un comunicat Silvia Soare, director de marketing în cadrul companiei.

AllDro 3 prezintă două modalităţi de scriere, adaptate preferinţelor fiecărui utilizator: pen-ul capacitiv sau funcţia de recunoaştere intuitivă a cuvintelor în limba română oferită de aplicaţia Multiling.

Noua tabletă este dotată cu o cameră foto integrată care permite înregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi postate direct pe paginile reţelelor de socializare sau transmise pe e-mail.

Prin aplicatia Fring, camera frontală permite realizarea de video-apeluri. De asemenea, tableta oferă posibilitatea stocării fotografiilor şi videoclipurilor realizate în memoria sa internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin microSD card.

AllDro 3 are in meniu trei aplicatii proprii pentru serviciile de suport: AplyStore, AllNews şi Stunnel. În AplyStore se pot descărca aplicaţii gratuite, în Stunnel se pot găsi setări în portalul Selfcare, întrebări frecvente şi detalii despre service, iar AllNews prezintă cele mai recente ştiri din toate domeniile de interes.

Tableta AllDro 3 este disponibilă în magazinele partenere şi în mediul online la pretul de 1149 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO